Lea Michele Cory Monteithi surmast: kaotasin kaks inimest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Michele, Cory Monteith
Lea Michele, Cory Monteith Foto: SCANPIX

Näitlejanna Lea Michele andis esimese intervjuu pärast elukaaslase Cory Monteithi surma.

Monteith kehastas muusikasarjas «Glee» Michele karakteri poiss-sõpra Finni ning sel neljapäeval läheb Ameerikas eetrisse varalahkunud näitleja tribuutepisood, kirjutab TV Week Australia.

«Mul on tunne, et kaotasin kaks inimest - Cory ja Finni. Meil oli auditoorimis Cory auks imeilus mälestustseremoonia, kus mõned osatäitjad laulsid ja teised kõnelesid temast. Tundus ainuõige, et teeme Finni jaoks sama. See oli meie jaoks teraapiline,» sõnas Lea.

Kui Lealt küsiti, kas ta kaalus sarjast äratulekut, vastas ta: «Kõik küsivad: «Kas seda on raske teha? Kas on raske tagasi tööl olla?» Tegelikult pole tööl olles raskem kui tavaelus, nii et võime samahästi perekonnana koos olla ja üksteist sel raskel ajal toetada.»

Lea lisas, et ta jääb igavesti tänulikuks selle eest, et Cory tema ellu kuulus.

Episood pealkirjaga «The Quarterback» leiab aset mõned nädalad pärast Finni matuseid (noormehe surma põhjust sarjas ei avaldata) ning muusikaklubi jätab temaga hüvasti nii, nagu nad kõige paremini oskavad - lauldes.

Naya Rivera (Santana) esitab lugu «If I Die Young», Chord Overstreet (Sam) ja Kevin McHale (Artie) «Fire And Rain» ja Mark Salling (Puck) «No Surrender». Lea kehastatud Rachel Berry esitab pisarsilmil Bob Dylani ballaadi «Make You Feel My Love».

31-aastane Monteith suri 13. juulil alkoholi ja uimastite üledoosi tagajärjel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles