Kas teismelise kehaga naine sobib pesumodelliks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secreti pesumodellid Alessandra Ambrosio (vasakul) ja Rosie Huntington-Whiteley.
Victoria's Secreti pesumodellid Alessandra Ambrosio (vasakul) ja Rosie Huntington-Whiteley. Foto: Reuters / Scanpix

Brasiilia supermodell Alessandra Ambrosio kuulub enimteenivate modellide hulka maailmas ning tema naeratus võib olla pimestav. Kuid kas tema teismelise tütarlapse keha sobib üldse pesu reklaamima?


Endine supermodell Tyra Banks nägi Alessandras kunagi modellinduse suurt tulevikku, kuid tundub, et brasiillanna hakkab sõna otseses mõttes kokku kuivama.

Fotosessioonil Victoria's Secreti värske pesukataloogi tarbeks nägi 29-aastane modell välja kõhnem kui iial enne, tema keha meenutas rohkem teismelise kui täiskasvanud naise keha, kirjutab Daily Mail. Tundus, et bikiiniid püsivad vaevu tema nullsuuruses keha ümber.

Kriitiline silm märkab, et Alessandra kehal ei leidu grammigi rasva ning tema puusakondid on selgelt nähtavad. Ka naine ise tunnistab, et teeb enne bikiinipildistamist hoolega trenni, et näha välja nii trimmis kui võimalik.

Alessandra sõnul treenib ta koos personaaltreeneriga, kelle trenn kannab nime «Brazilian Butt Lift», mis on segu capoeira'st ja sambast.

Pärast tütre sündi tegi Alessandra palju kardiotrenni, et tagasi vormi saada. Muul ajal eelistab ta pigem rannas jalutada või matkata kui spordisaalis jooksulindil sörkida.

Enda väitel kannab modell Ameerika suurusmõõdus nr 2 rõivaid, mis vastab Euroopa numbrile 32, kuid vaatamata oma kleenukesele kehale peab Alessandra ise end pigem kurvikaks naiseks.



Pilte Alessandra fotosessioonist Kariibi mere ääres VAATA SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles