Norra kroonprintsessi häirib, kui mees temast välja ei tee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra kroonprintsess Mette Marit
Norra kroonprintsess Mette Marit Foto: UK Press / Scanpix

Norra kroonprintsess Mette-Marit tunnistas, et armastab hirmsasti tantsida ning teda ajab närvi, kui kuninglik abikaasa ta kõrval magada norskab.


Norra väljaandele Natt & Dag üle kaheksa aasta avameelse intervjuu andnud Mette-Marit rääkis, et pöörab riietele nii vähe tähelepanu kui võimalik ning üritab keskenduda sisule, mitte välisele, vahendab Svenskdam.se.

Kroonprints Haakoni abikaasa kõneles pisut ka oma mehe halbadest harjumustest. Näiteks ei meeldivat talle sugugi, kui Haakon lennureisidel - mida tuleb ette tihti - magama suigub. Ka muidu võib mees olla küllalt eemalolev, kuid küllap on seda enamik mehi, usub Mette-Marit.

Vabast ajast kõneldes ei saa kroonprintsess jätta nimetamata, et ta lausa armastab suusatamist ja tantsimist. Kõige lõbusam olevatki neil kodus siis, kui nad lastega koos tantsivad ja šõud teevad.

Halbadel päevadel - sest ka neid tuleb ette - proovib Mette-Marit võimalikult kauaks voodisse jääda. Kuid kui see pole võimalik, käärib ta käised üles ja asub vapralt tegutsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles