Lenna jättis kooli pooleli, et laulmisele pühenduda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa, kelle Inztance´i remiksitud «Loomeinimesed» võitis eelmisel aastal edetabelis «DNB Parimad» Eesti lugude esikoha.
Lenna Kuurmaa, kelle Inztance´i remiksitud «Loomeinimesed» võitis eelmisel aastal edetabelis «DNB Parimad» Eesti lugude esikoha. Foto: Daniil Harik
Muusika tõttu on õpingud katkestanud paljud noored lauljad. Teiste seas näiteks Lenna Kuurmaa, Triinu Kivilaan, Tanel Padar, Superstaari-Anis, Kerli Kõiv, Nele-Liis Vaiksoo ning nüüd ka Superstaari-Jana alias Jana Kask, vahendab Õhtuleht.

Kooli on pooleli jätnud suisa kaks ninjatüdrukut. Lenna Kuurmaal jäi tiheda töögraafiku tõttu tüdrukutebändis Vanilla Ninja 2003. aastal lõpetamata Tallinna Saksa gümnaasiumi 11. klass. Samas ei takistanud see teda aastal 2008 käimas New Yorgi Actors Studios kahekuulistel intensiivkursustel, et näitlemist õppida. 

Vanilla Ninja tüdrukutebändi kunagine basskitarrist Triinu Kivilaan jättis 16-aastaselt katki lausa põhikooli - Viljandi Carl Robert Jakobsoni nimelises gümnaasiumis. Hiljem lahkus tüdruk bändist enda sõnul just selleks, et kool lõpetada. Selle asemel kolis ta aga hoopis itaallasest boyfriendiga Šveitsi. Augustis 2008 ütles tüdruk Õhtulehele antud intervjuus, et kool on tal siiski veel pooleli. 

Mida arvad Sina, kas särava kärjääri nimel on noorel staaril mõistlik koolitee pooleli jätta? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles