Inno Tähismaast saab Võrumaa Teataja peatoimetaja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Annom
Kalev Annom Foto: Pm
Pärast seda, kui Võru maakonnalehes võttis Sulev Valnerilt juhtohjad üle Kalev Annom, on peale ühe reporteri lehest lahkunud või lahkumas praktiliselt kogu loominguline kollektiiv. Seevastu liituvad järgmisest nädalast lehega tuntud sõnameistrid – Inno ja Irja Tähismaa, vahendab Lõunaleht. Raadio Marta FM uudistetoimetusest aga anti Elu24-le teada, et Inno Tähismaast võib saada suisa Võrumaa Teataja uus peatoimetaja.

Lisaks Valnerile on lehe impressumist kadunud tegevtoimetaja Maire Kriisi ja esireporter Arved Breidaksi nimi. Lahkumas on veel toimetaja Priit Lööper, keeletoimetaja Kaile Kabun ning küljendaja Piret Rauba.

Elu24 uuris Võrumaa teataja peatoimetajalt, Kalev Annomilt, kas kuulujutud peatsest võimalikust Inno Tähismaa peatoimetaja toolile potsatamisest vastavad tõele. 

Kalev Annom: Raadio Marta jõudis aprillinalja tegemisega kogemata vist kolm nädalat ette. 

Mida arvab teemast Inno Tähismaa ise?

Inno: Lähen Võrumaa Teatajasse tööle esialgu siiski ajakirjanikuna. Kuna nende toimetus jooksis töötajatest praktiliselt tühjaks, siis on mul suurepärane võimalus end seal proovile panna. Irja hakkab tegema intervjuusid sealtkandi kultuuritegelastega. Neid on seal ohtralt: Contra, Olavi Ruitlane, Aapo Ilves - kõik Vana-Võrumaa kandist pärit. 

Meil Irjaga on olnud juba kaua aega selline plaan – minna Võrumaad avastama. Irja juured on ju seal ning nüüd avanes selleks suurepärane võimalus. Meil on Võrus juba korter üüritud, esmaspäevast hakkame tööle. 

Hirmu pole, sest sai ju kunagi alustatud ka Äripäeva online`i tühjast kohast. Selliseid võimalusi ei tule ette iga päev ja ega ma muud teha oskagi kui ajakirjanikutööd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles