Märt Sults: naistele ei jagu kaineid mehi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Sults.
Märt Sults. Foto: Liis Treimann.

Omal ajal kõvasti napsu võtnud, kuid nüüd juba 15 aastat kaine olnud koolidirektor Märt Sults tunneb muret, et mehed tarbivad liiga palju alkoholi.


Oma väite kinnituseks jutustas Sults järgmise loo.

«Ma käisin mõni aeg tagasi ühel sünnipäeval Amigos. Läksin lauast baarileti juurde vett ja snäkse juurde tooma. Ning selle lühikese teekonna jooksul landiti mind kolm korda. Kusjuures ma ei ole mingi eriline ilueedi,» rääkis Sults.

«Mind lantisid keskealised naisterahvad, kes otsisid kainet partnerit,» jätkas koolipapa. «Asi on nii kaugele läinud, et naistel ei ole võtta kainet partnerit! See on väga hull asi, ma olin pärast seda üsna keeletu ja mõtlesin, kas asi on ikka tõesti nii sassi läinud.»

«Ma pole varjanud, et mina olen joodik olnud, aga nüüd juba 15 aastat kaine,» jutustas Sults. «Ma ei suuda ära kiita, kui tore ja terav ja emotsionaalselt võimas on saada kainelt kaifi. Kaine elu on raske, aga see on miljon korda parem kui purjus elu kaif. Kas saavutada mingi kunstkaif, mis kestab kaks minutit ja pärast seda on sitt olla või saada naturaalne kaif, mis kestab aastaid? Kui seda asja hakata hommikust õhtuni propageerima, siis oleks asjad hoopis teistpidi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles