Peosari tähistab aastapäeva koos nimeka külalisega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Kiddo kütab tantsusaalid kuumaks mis tahes maailma otsas.
DJ Kiddo kütab tantsusaalid kuumaks mis tahes maailma otsas. Foto: Erakogu

13. märtsil tähistab üritustesari «Hype The Funk» Rubiin kinos kümnendat aastapäeva.


Kümne aasta jooksul on «Hype The Funki» korraldatud väga erinevates paikades alates väikesest Võlvikeldrist kuni suure katlamajani välja. Pidudel on esinenud kõik nimekamad eesti house’i DJ-d ja mitu kuulsat välismaist artisti.



Aastapäevaks on kohale kutsutud kogu maailmas tuntud esineja, Ühendkuningriigi parimate DJ-de sekka kuuluv DJ Kiddo, kes on muusikatööstuses tegev olnud juba kakskümmend aastat. Esialgu oli korraldajatel plaanis peole tuua DJ Andy Ward, kuid too lükkas Viljandisse tuleku edasi.



Kui rahvusvaheline muusikaareen mitmekesistus, andis see tuule tiibadesse andekatele ja uuendusmeelsetele DJ-dele, kes lõid trende ning segasid mitmesuguseid žanreid. Nende DJ-de hulka kuulus ka Kiddo, kelle eesmärk on üllatada publikut ja vältida klišeesid. Kiddo oskus mängida stiilide ja žanritega on teinud temast ühe Suurbritannia nõutuma DJ.



DJ Kiddo on omamoodi pioneer, kes suudab mõista mitmekülgse publiku soove. See omadus on talle toonud tuhandeid fänne ning palju tantsumuusika auhindu. Kiddo unikaalsed house’i miksid on loonud briti paremates ja kuulsamates klubides trende juba 1980. aastatest. Ta on kui klubimaailma hing, kes tõotab raputada tantsumuusikaareeni produtsendi ja DJ-na veel kaua. Klubikultuur on Kiddole aga vaid üks väljund: ta teeb ka tunnustatud raadiosaateid.



Kiddo on esinenud sellistes nimekates klubides nagu Miss Moneypenny’s, The Hush, Mezzanine, Canal Club ja The Ministry of Sound.



Lisaks peaesinejale astuvad laupäeval plaadimasinate taha DJ Widenski ning «Hype The Funki» residendid Direktor ja Ats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles