Trahter Postipoiss hoiab masu kiuste tavadest kinni

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadootusest inspireeritud kuuekäiguline pidulik õhtusöök trahteris Postipoiss.
Kevadootusest inspireeritud kuuekäiguline pidulik õhtusöök trahteris Postipoiss. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postipoisi trahter korraldas kevadootusest inspireeritud kuuekäigulise piduliku õhtusöögi, kus oma oskusi demonstreeris Postipoisi emafirma A&G Toitlustuse Tallinnas asuva restorani Karl Friedrich peakokk Veiko Ruukel.


Majandussurutisele vaatamata on Postipoiss pidanud kinni oma tavast paar-kolm korda aastas gurmee-õhtusööke korraldada.

Küll on siin oma kokakunsti näidanud Postipoisi enda peakokk, meisterkoka staatusesse tõusnud Maren Rits, küll külaliskokad väljastpoolt Eestit, samuti firma ülejäänud restoranide peakokad.

Seekord pani menüü kokku ja juhendas toiduvalmistamist Veiko Ruukel ning suurepärase veinikaardi komplekteeris Altia Eesti sommeljee Kaidi Kerdt.

Alustuseks pakkus Ruukel valiku bruschetta'sid ja esimeseks eelroaks rohelist salatit päikesekuivatatud tomatite, Parmesani, ürdiõli ning balsamico'ga.

Kuigi pangaasiuse ja lõhe duo ning mooritud jänesekoib köögiviljaraguu ja trühvlikastmega olid võrratud, siis kogeda, kuidas hea kaste teeb maltsast, nagu üks minu kolleege armastab salatit nimetada, tõelise maiuspala, oli vähemalt mulle selle õhtusöögi nael. Muide, kastmesaladust ei reeda kokk isegi oma kolleegidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles