«Kelgukoerad» libisevad taas ekraanile

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelgukoerad
Kelgukoerad Foto: promo

Reedel kell 21.30 jõuab Kanal 2 ekraanile kodumaise hittsarja «Kelgukoerad» uus hooaeg. Avaosas satuvad uurijad Post (Taavi Eelmaa) ja Kõsta (Juhan Ulfsak) ootamatult spiooniloo keskmesse.


Juba kaheksandat hooaega alustav «Kelgukoerad» on Eesti esimene, kõige kauem eetris püsinud ja vaadatuim kodumaine krimisari. Produtsent Toomas Kirsi kinnitusel on sihid ka algavaks hooajaks kõrgele seatud.

«Lisaks igas osas hargnevatele põnevatele mõrvajuhtumitele on ka muid sisuliine, mis muudavad sarja veelgi haaravamaks ja mitmekesisemaks. Näiteks Posti ja tema poja omavahelised suhted, Kõsta pimestav armulugu, Mardi värvikad juhtumised ja Pulga süüdimatu olemus ning selle tagajärjed. Ja loomulikult peab neid kõiki ohjes hoidma vanameister Kelk,» tutvustab produtsent Toomas Kirss sarja uut hooaega.

«Kelgukoerte» võtmetegelasteks on Kalju Komissarovi kehastatud komissar Kelk ja tema alluvad Post ja Kõsta, keda mängivad nüüdsest Taavi Eelmaa ja Juhan Ulfsak. Vaatamata omavahelistele «ragistamistele» on nad Kelgu meeskonna parimad uurijad, kelle eest ta on valmis pimesi pea tulle panema.

Sarja vankumatuks alustalaks on ka politseifotograaf Mart (Madis Milling), kelle unistuseks on samuti ühel päeval uurijaks saada. Eelmisel hooajal liitus meeskonnaga noor uurija Pulk (Priit Võigemast), kes on kõrge enesehinnanguga ega ilmuta vanemate kolleegide suhtes vähimatki aukartust. Külmaverelised mõrvad, jultunud röövid, salapärased kadumislood, läbimõeldud vargused, müstilised kuriteod - see kõik on nende igapäevatöö.

Läbivateks tegelasteks ka Ita Everi kehastatav Elviira, Kõsta lapsed, kohtuarst Rops (Olaf Suuder) ja Posti tädi Agatha (Liina Orlova). Avaosas teevad lisaks kaasa Tõnu Oja, Angelina Semjonova, Laura Peterson, Carmen Mikiver jpt.

«Kelgukoerte» uus hooaeg stardib Kanal 2s sellel reedel kell 21.30, kohe pärast «Rooside sõda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles