Õppejõud kogub telesaate vastu allkirju

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste printsessid ja nende prints
Unistuste printsessid ja nende prints Foto: Jelena Rudi

Tartu Ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö lektor Valter Parve kogub allkirju TV3 tõsielusarja «Unistuste printsess» vastu, sest sari võib tema hinnangul kahjustada rahvale olulisi väärtusi, kirjutab Õhtuleht.

«Häirivad nii tütarlaste valmisolek olla valikut mitmekesistav «kaup», pakkumise küüniline vahendamine kui ka see Euroopa hädavares, kes ise endale kallimat ei leia,» põhjendas kolledžilektor Valter Parve Õhtulehele.

Internetti riputatud üleskutsele on lisatud blankett, millega eaka õppejõu vaadete pooldaja saab oma toetusallkirja läkitada. Eilse seisuga oli reklaamiandjatele suunatud pöördumine saanud alla saja allkirja.

«Meie arvates pole kuigi mõistuspärane tegevus ühe meelelahutussaate vastu tõsimeeli sõtta minna, aga - vaba maa ja kedagi keelata ei saa,» ütles TV3 programmijuht Leho Verk, kelle sõnul on varemgi eetris olnud vastakaid arvamusi tekitavaid saateid, kuid nii aktiivselt pole keegi seni veel ühegi saate vastu protestinud.

«Teades, et edaspidi läheb saade veelgi hoogsamaks, oleme mures, et juba esimesed kaks episoodi on vaatajates sellise reaktsiooni vallandanud,» ütles samas TV3 tegevjuht Priit Leito.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles