Festival on lõpusirgel

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pillitunnis tutvustas organist Kristel Aer huvilistele oreli ehitust, selle pilli mänguvõimalusi ning eripärasid ja rääkis oreli kujunemisloost.


Kes laste ja noorte “Muusikamoosist” veel sel nädalal osa pole saanud, siis viimane võimalus selleks on täna. Kell 11 saab Pärnu raekojas kuulata käsikellade ansamblit Agapella ja kell 18 algab Pärnu kontserdimajas “Muusikamoosi” suur lõppkontsert.



Tänaõhtune festivali lõpetav kontsert teeb kummarduse suvepealinna muusikakoolile. Kodulinlastele musitseerivad kooli praegused ja kunagised õpilased.



Esmaettekandele tuleb Mart Siimeri “Avamäng ja hommik Pärnu jõel keelpillidele ja klaverile”, mis valminud muusikakooli 65 aasta juubeliks. Esitajaks Pärnu muusikakooli keelpilliorkester, klaveripartii esitab muusikakooli kontsertmeister Reet Ruubel.



Pärnu muusikakooli praegusest paremikust astuvad kontserdil solistidena üles veel Regina Mänd, Laur-Juhan Luuk, Mai-Liis Pukk, Maris Jürgenson, Hanna Mathilda Metshein, Raido Lill, Liisa Veri, Chris Sommer ja Rauno Pella. Dirigeerib Lukas Groen.



Pileti hind 20 krooni. Kolmeaastastel ja noorematel sissepääs prii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles