Ugala loengul räägib David Vseviov

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Vseviov
David Vseviov Foto: Priit Simson

Ugala üldharivate loengute sarja «Silmaring» järgmine loeng toimub 9. aprillil algusega kell 17.15 teatrimaja väikeses saalis. Seekord on külas ajaloolane David Vseviov, kes kõneleb teemal «Kas ajaloost on õppida?»


Paljudele on David Vseviov tuntud kui raadiosaate «Müstiline Venemaa» karismaatiline saatejuht, samuti on tähelepanu pälvinud tema sõnavõtud muus meedias.


2004. aastal pälvis David Vseviov riigi kultuuripreemia, 2008. aastal Aadu Luukase missioonipreemia ning 2010. aasta algul kuulutas Postimehe toimetus ta aasta arvamusliidriks.

«Ta on ajaloolane suure algustähega: uurija, selgitaja ja mõtestaja. Tal on ainulaadne võime leida ja esile tõsta pisiasju, millel on ülisuur tähendus,» ütles Postimehe arvamustoimetuse juhataja Neeme Korv tänavust valikut selgitades. «Seejuures on ta väga hea jutustaja, tõeline oma žanri Andersen, kes suudab lugejat ja kuulajat köita.»

Üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles