Tõukeratturid tegid võistu trikke

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval ja teisipäeval võtsid Viljandi noortekeskuse ekstreemhallis üksteiselt mõõtu tõukerattasõitjad tervest Eestist, et välja selgitada parim trikitaja.
Esmaspäeval ja teisipäeval võtsid Viljandi noortekeskuse ekstreemhallis üksteiselt mõõtu tõukerattasõitjad tervest Eestist, et välja selgitada parim trikitaja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval ja teisipäeval võtsid Viljandi noortekeskuse ekstreemhallis üksteiselt mõõtu tõukerattasõitjad tervest Eestist, et välja selgitada parim trikitaja.


Noortenädala ürituste sarja kuuluval võistlusel «Mikromulk Jam 3»osales üle kolmekümne 10-16-aastase trikitaja Tallinnast, Kehrast, Tartust, Keilast ja Viljandist. Kohal olid Eesti selle ala paremikku kuuluvad Mikael Parman, Matthias Agur ja paljud teised.
«Seekord võistlesid vaid poisid,» rääkis peakorraldaja Kris Süld. «Esialgu oli küll üks tüdruk kirjas, aga ta loobus.»

Trikitajad kogunesid Viljandisse juba pühapäeval, et üheskoos treenida. Viljandimaa noortekeskuse infotöötaja Kristjan Kaarjärve sõnul kestab «Mikromulk Jam» teist korda kaks päeva.

«Sellised laagri vormis üritused on end igati õigustanud, sest võistlemise ja ajaveetmise kõrval saavad noored oma sotsiaalseid oskusi arendada,» lausus ta.
Tiheda võistluspäeva lõpul esinesid noortekeskuse ekstreemhallis Viljandi räpparid Ofi ja Dem-93, kes esitlesid oma uut singlit «Mäng ja kirg».

Teisipäeval peetud finaalis näitas oma osavust 12 noormeest. Tõukeratturid võistlesid kategoorias Run'd ja välja selgitati parim trikk. Osavaima trikisõitja tiitli pälvis Matthias Agur. 

Projekt «Mikromulk» sai kamba noorukite eestvõttel alguse eelmisel sügisel. Noored on korraldanud mitmesuguseid üritusi: teoks on saanud kaks hip-hopi pidu ning tõukerattavõistlused. Korraldajate arvates võib «Mikromulk Jami» tituleerida Baltikumi suurimaks tõukerattaürituseks. Seda toetab mitu maailmakuulsat firmat.

Noortenädal sai alguse läinud laupäeval ning kestab selle nädala laupäevani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles