Endine iluduskuninganna kaebas telekanali mõnitamise eest kohtusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosas kleidis tüdruk.
Roosas kleidis tüdruk. Foto: Panther Media/Scanpix

Enne tõsielusarjas osalemist tasub hoolega kaaluda, kas mäng on ikka küünlaid väärt. Üks Ameerika teismeline iluduskuninganna vihastas hirmsasti, et teda ekraanil rumala blondiinina kujutati ning nõuab nüüd kopsakat valuraha.


18-aastane Alicia Guastaferro on kohtusse andnud telekanali ABC ja selle emafirma Walt Disney kompanii, küsides neilt reputatsiooni hävitamise ja alandamise eest 100 miljonit dollarit, vahendab Wday.ru.

Alicia oli vaid 15-aastane, kui ta saatuse tahtel telesaatesse «Naistevahetus» sattus. Kes veel ei tea, siis tegu on saatega, kus kahe pere emad vahetavad paariks nädalaks oma kohad ning katsuvad hakkama saada võõras peres. Alicia oli ühe vahetuspere peretütar.

Saates näidati, kuidas vanemad roosat kleidikest ja tiaarat kandva Alicia heaks sõna otseses mõttes kõike tegid. Lisaks sellele hoidsid tütart jumaldavad vanemad elutoas jõulukuuske, mille alla nad iga päev tütrele kingitusi jätsid. Aliciat tutvustati kui mitmete iludusvõistluste võitjat ja kui «absoluutset blondiini».

Pärast saate näitamist sattus Alicia naabrite ja klassikaaslaste naeru alla, ta oli sunnitud vahetama kooli ja elukohta. Kõige selle tagajärjel halvenes tema õppeedukus ning ta mõtles isegi enesetapule.

Nüüd, kolm aastat hiljem, otsustaski Alicia saate looja ja telekanali juhid kohtusse anda, kinnitades, et nad hävitasid ta elu, sest saatest pärinevad klipid levisid kiirelt ka Youtube'i. Nüüd teab Aliciat kogu Ameerika, ta ei leia endale sõpru ning isegi õpetajad suhtuvad temasse mõnitavalt.

Võib-olla peaks tütarlaps kaaluma hoopis oma vanemate kohtusse andmist, et need sellises saates osalema soostusid.



Palju tüli põhjustanud kolme aasta taguse Ameerika «Naistevahetuse» tutvustust saab näha ka allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles