Johnny Rotten: Winehouse teeb idiootlikku muusikat

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: AP / Scanpix
Punkbändi Sex Pistols ninamees John Lydon ehk Johnny Rotten kritiseeris teravalt soulilauljatar Amy Winehouse’i loomingut.

Muuhulgas tegi Rotten maha Winehouse’i 2006. aastal ilmunud ja Grammy muusikaauhinnaga pärjatud albumit «Back to black», nimetades naise muusikat idiootlikuks, teatab Wenn.

«Vaene vana Amy,» sõnas Rotten ajalehele Daily Record antud intervjuus. «Mulle meeldib igasugune muusika, aga üks asi, mida ma kunagi teinud pole, on tema idiootlikul kombel mustade muusikat imiteerida.»

«Ükski sõna sellest ei kanna endas tähendust,» jätkas muusik. «Need laulud pole mingil kasulikul moel sügavalt liigutavad, inspireerivad või kultuursed.»

Rotten lisas, et ilmselt kasutab Winehouse narkootikume oma olematu muusikaande varjamiseks.

«Mulle ei meeldi saamatud jäljendused ja asjade haledad varjud ning ma muutun alati ettevaatlikuks, kui inimesed hakkavad jazzi tegema, kuna jazz on parim moodus oma andetuse varjamiseks. Ja tema varjetaktika, mis on ilmselt tingitud süütundest, on see, et ta tarbib suures koguses narkootikume, peitmaks seda, et ta on võlts.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles