Alice Cooper: olen oma naisest sõltuvuses

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Cooper
Alice Cooper Foto: AFP Photo / Scanpix
60-aastane rokkmuusik Alice Cooper kinnitas, et armastab oma abikaasat Sheryl Goddardit väga ega ole teda kunagi petnud.

«Olen 32 aastat abielus olnud ega ole teda kunagi petnud, sest olen temast sõltuvuses,» vahendab Femalefirst Cooperi sõnu.

26 aasta eest pärast sõltuvusprobleeme alkoholist ja narkootikumidest loobunud Cooper tunnistas ka, et imetleb moraaliaktivist Mary Whitehouse’i, kel õnnestus omal ajal keelata Cooperi hiti «School’s out» muusikavideo televisioonis näitamine.

Rokkar kinnitas, et saatis Whitehouse'ile, kes viis läbi kristlikku moraali ja sündsust propageerivaid kampaaniaid, pärast video keelamist iga päev lilli.

«Meie video ärakeelamine oli parim asi, mis juhtuda võis,» rääkis Cooper. «Saatsime tänutäheks talle iga päev roose ja tema ei saanud aru, miks. Noh, meil õnnestus tänu sellele Londonis üks tähtis kontsert välja müüa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles