Pesumodell Miranda Kerri ilunipid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miranda Kerr
Miranda Kerr Foto: Stella Pictures/Scanpix

Austraalia pesu- ja bikiinimodelli Miranda Kerri on kritiseeritud tema liiga peenikese keha pärast, kuid naine tunnistab, et võtab oma eeskujuks olemist väga tõsiselt ning ei riskiks kunagi tervisega.


Äsja viibis 26-aastane modell kuulsa pesufirma Victoria's Secret kataloogi pildistamisel, kus ta jälle kord oma trimmis ja päevitunud keha demonstreeris. Kuid Miranda tunnistab, et niisama lihtsalt tema sale figuur ka kätte ei tule.

«Kõigepealt tuleb toituda tervislikult,» räägib Miranda Daily Maili vahendusel. Võimalusel eelistab ta alati süüa orgaanilist toitu ning «ekstreemselt tervislikku», sest siis on tal ka energiat rohkem.

«Ma armastan spinatit, avokaadot, kuhjade viisi rohelist ja brokolit,» luges modell üles oma lemmikud.

Aeg-ajalt tekib ka tal isu millegi ebatervisliku järele, kuid ta usub, et 80 protsendi ulatuses elab ta kindlasti tervislikult.

Miranda tunneb ka vastutust publiku ees ning peab õigeks, et kõik modellid oleksid terved ja sellises kaalus, mis nende kehatüübile sobib.

Enda vormis hoidmiseks tegeleb Miranda jooga ja pilatesega ning käib jõusaalis. Hotellides peatudes kõnnib ta ka käimislindil, kui välja pole võimalik minna.

Allolevas videos näed, kui kiiresti ja osavalt Miranda bikiinisid oskab vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles