Peibutis paneb abielumehe truuduse proovile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Truudusetu mehe aitab liimile tõmmata tellitud «sööt».
Truudusetu mehe aitab liimile tõmmata tellitud «sööt». Foto: Panther Media/Scanpix

Kuidas truudusetut meest ära tunda? Appi tuleb «sööt».


Inglismaal on kanda kinnitamas uus teenus, mis aitab kahtlustavatel abielunaistel teada saada, kui truud nende mehed tegelikult on. Selleks tellitakse mehele nn peibutis ehk naine, kes meest võrgutada püüab. Edasi on pilt juba selge - mees kas annab ahvatlusele järele või jääb endale kindlaks ja oma naisele truuks.

Väljaanne The Sun vestles 45-aastase Janette Jonesiga, kelle tööks on võõraste meestega kohtumine ning vajadusel ka nendega magamine.

Vaid ühe aastaga on nelja lapse ema Janette paljastanud üle 60 mehe, kellest seksida on tal tulnud viieteistkümnega.

Naise sõnul on teda kõigi «juhtumite» puhul saatnud sajaprotsendiline edu. «Vähemalt suudluseni olen alati jõudnud,» rääkis naine ajalehele.

Kummalise ametini jõudis Janette juttude abil, mis kõnelesid, et «meeste moosijana» on võimalik ka leiba teenida. Pärast vastava vahendusfirmaga ühenduse võtmist tegi naine läbi enesekaitsekoolituse ja õppis jälitustehnikat ning sai kohe ka tööd.

Kogenud naise sõnul ei pea «sööt» olema silmipimestav ja hiiglasliku büstiga 20-aastane kaunitar. Ta arvab, et tema välimus tuleb talle pigem kasukski, sest mehed ei oska midagi kahtlustada.

Peibutise palkamine läheb maksma vähemalt paar tuhat naela (u 35 000 krooni). Tavaliselt töötatakse tiimina, millesse kuulub kaks naispeibutist ning üks mees, kes asja jälgib ning kogu tegevuse dokumenteerib.

Kui Janette objektile suundub, kannab ta tavaliselt seksikaid, kuid mitte litsakaid rõivaid. Salli, prossi või juukseklambri sisse on alati peidetud mikrofon.

«Ma ei suru end kunagi kellelegi peale. See on nende valik - suudelda mind või minuga seksida,» rääkis naine. Janette kinnitab ka, et truudusetust ei saa ravida. Kui see juba mehe loomuses on, siis teeb ta seda jälle.

Janette ei kohtu oma tellijatega mitte kunagi näost näkku, kuid saab sageli tänukirju. Ta on oma tööga ülimalt rahul, sest esiteks makstakse talle hästi ja teiseks saab ta truudusetutele meestele korraliku õppetunni anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles