Kate Winsleti lahutus meelitab ligi kinnisvarahaisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Winslet ja Sam Mendes
Kate Winslet ja Sam Mendes Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Kate Winsleti ja lavastaja Sam Mendese lahkuminek on kihama pannud inglise kinnisvaramaaklerid.



Nimelt on seitse aastat abielus olnud paaril uhke meekarva mõis Inglismaa südames Cotswoldsis. Külajuttude kohaselt peaks maja pärast omanike lahutust peatselt müüki tulema, kirjutab Homes & Property veebileht.

Winslet ja Mendes ostsid mõisa 2002. aastal 3,3 miljoni naela eest. Varemalt oli maja omanikuks olnud briti kunstnik Raoul Millais, kes suri 1999. aastal.

Naabri sõnul kulutasid Kate ja Sam maja renoveerimisele terve varanduse. Hoone juurde kuuluvad laudad ja tallid muudeti külalistemajadeks ning filmisviitideks. Paraku kasutati neid üliharva, sest omanikud olid pidevalt ära filmivõtetel ning nende põhikodu asus New Yorgis.

Cotswoldsi kinnistu praeguseks hinnaks ennustatakse 6 kuni 8 miljonit naela. Winsleti lähedase sõnul asub näitlejanna peagi otsima endale uut maja Primrose Hillis, kus ta elas kuni aastani 2004.

Winslet ja Mendes teatasid oma abielu lõppemisest paar nädalat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles