Anu Saagim pääses Suure Venna finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suure Venna majast lahkus enne finaali elanike hääletuse tulemusel Sara, kes oli paljude arvates võitjasoosik.

Televaatajad said alates pühapäevast hääletada kaks mängijat niinimetatud punase joone alla. Nendeks osutusid Aleks ja Sara, kelle vahel pidid elanikud valima, kelle nad saadavad koju. Üksmeelse hääletuse põhjal valiti Sara.

Enne hääletust käis Anu Suure Venna jutul salajases toas, kus ta oli kindel, et tema on üks nendest, kes võib majast lahkuda enne finaali.

«Keegi peab lahkuma täna nagunii. Ei ole vahet, kas nüüd või pühapäeval,» lausus Saagim. Lisaks tunnistas ta, et oli kõigile majaelanikele öelnud, et kui ta peaks hääletusse minema, siis võivad nad hääletada tema poolt.

«Ise ma ei oska veel öelda, kelle poolt ma hääletaks. Kuna sellist inimest, kellest ma tahaksin kindlasti lahti saada, siin pole,» tõdes Anu.

Suur Vend uuris Anult võiduvõimaluse kohta.

«Loomulikult see oleks au, õnn ja rõõm. Kuid ma ei näe sellist võimalust. Soomlased hääletavad ainult enda lemmikute poolt ning välismaalast nad võitjaks ei vali,» arvas Anu.

Hääletustabeli järgi on Anul võiduks suured võimalused. Hetkeseisuga on ta kolmandal kohal. Võitja selgub juba pühapäeval.

Lisaks hääletusele toimus reedel majas Johanna päev, mis tõi majja üllatusi Hunks meestantsijate saabumisega, värvikonsultandi külastusega, koomiku minietendusega ning rikkaliku õhtusöögiga.

Kas täna toimub taas Suure Venna majas üllatuslik pidu? Elu24 hoiab sind teemaga kursis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles