Tipp: linnapeakandidaadid võiks ritta võtta ja kiirendusvõistluse teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 juubeliaasta; Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers
Kanal 2 juubeliaasta; Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers Foto: Karli Saul/SCANPIX

Valimised on peagi käes ja paljud on kõigest sellega kaasnevast ilmselt juba väsinud ning ootavad pikisilmi valimiste läbisaamist. Ka äsja Austraaliast tagasi tulnud vabakutseline fotograaf Meelis Tomson ehk Tipp tunnistab, et jälgib poliitikat igapäevaselt, kuid hetkel ootab ta kõige enam, et valimised läbi saaksid.

Buduaar uuris Meelise käest, kas ta läheb valima ja kellele ta oma hääle annab.

«Loodan, et 20. oktoober saabub ruttu, muud enam uudistes pole kui linnapeakandidaatide uudised, kes käib telekas šõud tegemas, kes käib pirukaid pakkumas, kes avaldab muusikavideoid.»

Meelis ilmselt valima ei lähe, sest kedagi pole valida: «Ma elan Tallinnas juba aastaid, aga kuna minu registreeritud elukoht on Tartus, siis mul on raske seal oma valikut teha – ma ei ela seal!»

Küll aga on Meelisel peas mõlkumas üks põnev mõte, mille linnapeakandidaadid veel enne valimisi ära teha jõuaksid.

«Uudistes oli hiljaaegu, kuidas Erik Niiles Kross on suur liiklushuligaan, sarnasest saatusest pole puutumata ka Savisaar – kõik linnapeakandidaadid võiks ritta võtta ja ühe kiirendusvõistluse teha – kes jõuaks linnakodanikule kõige kiiremini appi, kui vajadus peaks olema,» arvas ta.

Kuigi Meelis on poole jalaga varasemalt poliitkas olnud, ta hetkel sinna ei kipu: «Eelistan jääda tagaplaanile ning mitte olla liiga hea ja usin selles vallas!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles