Michael Douglas: ma valetasin - tegelikult oli mul keelevähk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas
Michael Douglas Foto: SCANPIX

Näitleja Michael Douglas šokeeris maailma 2010. aasta augustis, kui ta teatas, et põeb kurguvähki. Nüüd tunnistas mees, et ta ei rääkinud toona täit tõtt.

69-aastane filmitäht paljastas Briti jutusaates «This Morning», et ta seljatas keele-, mitte kurguvähi.

«Sain diagnoosi vahetult enne filmi «Wall Street» suurt pressituuri ja me otsustasime, et me ei saa seda mingil juhul halva enesetunde tõttu ära jätta. Pidin lihtsalt avalikkuse ees tunnistama, et mul on vähk.»

Arst, kes leidis Douglase keele tagumisest osast pähklisuuruse kasvaja, hoiatas, et näitlejal poleks ehk mõistlik vahetult enne pressituuri avaldada, et tal on nii negatiivse väljavaatega prognoos.

«Kirurg soovitas: «Ütleme, et see on kurguvähk.»,» paljastas Douglas. Arst selgitas talle, et kui ta peaks keelevähi tõttu operatsiooni vajama, võib see tähendada, et näitleja kaotab osa lõuast ja keelest.

Douglas ei soovinud pressituuril arvukate ajakirjanikega vestelda oma näo võimalikust moondumisest ning ta otsustas tõde varjata.

Douglas läbis tugeva keemiaravi ning ta kuulutuati 2011. aasta jaanuaris vähivabaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles