Uus ilutoode: ripsmetušš lubab kunstripsmete efekti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ripsmetušš «The Falsies».
Ripsmetušš «The Falsies». Foto: Maybelline New York

Kunstripsmed pole enam ammu midagi uut, kuid nende paigaldamine on aeganõudev protsess ja eemaldamine keeruline. Kuidas aga saavutada glamuurne kunstripsmete efekt hetkega?


Kosmeetikabränd Maybelline New York teab vastust, tuues turule uue ripsmetuši «The Falsies». Juba selle tuubi värv on piisavalt trendikas, et sobiks ka moelavale. Kuid esmajoones teeb «The Falsies» midagi lihtsat ja siiski uskumatut: loob mulje tihedatest ripsmetest, andes ainsa hetkega kunstripsmete efekti.

Pro-keratiiniga koostis katab iga ripsmevahe ning ripsmed muutuvad silmapilguga mitu korda väljendusrikkamaks. Saladus peitub kumeras lusikakujulises harjakeses, mis katab ripsmed tihedalt tuššiga silmanurgast silmanurgani.

Oluline on kanda tušši ripsmetele kumera harjakese nõgusa küljega. Tiheduse lisamiseks võib pöörata harja teise külje ning eriti tihedate ripsmete saavutamiseks tuleks harjata ripsmeid veel paar korda. Harja vars on painduv ning see aitab tihedust suurendada, ilma et ripsmed kokku kleepuksid.

Täiuslikult tihedad, rõhutatud ja kaunilt lehvikuks kaarduvad ripsmed ei peaks ju olema vaid unistus.

Toote soovituslikuks müügihinnaks on antud 145 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles