Järjekordne sekeldus lennukitega – Eesti turistid ei pääse Tenerifelt tagasi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenerife.
Tenerife. Foto: Reuters / Scanpix

Tenerifel ootab lennukitäis Eesti turiste kojusõitu, mis viibib lennuki rehvide purunemise tõttu.

Täna kell 10.00 Eesti aja järgi pidi Tenerifelt Tallinna suunas startima pidanud lennukil purunesid rehvid ja lend lükati mitu tundi edasi.
Lennukis viibinud eestlase sõnumi Postimehele edastanud anonüümsust palunud inimese ütluse kohaselt tegi lennuk äkkpidurduse ja pöördus tagasi lennujaama.
Nimetatud lennuk pidi jõudma Tallinnasse kell 16.15, kuid Tallinna lennujaama saabuvate lendude info järgi stardib lennuk Tenerifelt kell 16.10 ja jõuab Tallinnasse kell 20.30.
«Reisijad ootavad lennujaamas ja info pärineb reisijalt, kes istus perega lennukis ja ostis oma pileti Horizon Travelist.»
Lisaks Horizoni klientidele ootab tagasisõitu ka osa Novatoursist reisi ostnud inimesi.

Horizon Traveli tegevjuht Cinzia Siigi sõnul on tellimuslennu teostajaks Iberworld Airlines.  «Lennufirmalt saadud informatisooni kohaselt hilineb lennuk tehnilise rikke tõttu,» lisas Siig.

Asenduslennuk jõuab Tenerifele 1,5 tunni pärast, eeldatav hilinemine on Siigi kinnitusel kuni neli tundi.

«Reisijad on lennujaamas ning neid toitlustatakse. Tenerife-Tallinn lennul on 176 reisijat,» lisas Siig.

«Novatoursist sõltumata asjaoludel lükkub ka tänane lend Tallinnast Tenerifele ja väljub kell 21.20. Lennukompanii vabandab klientide ees, reisijatele jaotati lennujaamas toidutalongid. Reisikorraldaja on väljastanud info oma klientidele ja hoiab neid võimalike muutustega kursis,» ütles Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg.  

Eeldatav väljalend Tenerifelt 12:30 kohaliku aja järgi, lisas Siig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles