Sportland tähistab uue poe avamist spordipeoga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel pühapäeval kell 14 korraldab Sportland uue kaupluse avamise puhul Port Arturis spordipeo mängude, võistluste ja auhindadega.


Avamispeoga tähistab Sportland kaupluse ümberkolimist Port Artur 2 lainemise käigus tekkinud uude ossa. Sportlandi uus kauplus asub Port Artur 2 esimese korruse keskel.

Sportlandi uue kaupluse ees toimub pühapäeval korvpalliklubi Pärnu hooaja lõpetamine ja korraldatakse korvpalli vabaviskevõistlused, kus vastamisi on profid ja pealtvaatajad. Sopsuvõistluse järel jagavad Pärnu korvpallurid fännidele autogramme. Avatud on näpurula park ja esinevad korvpalliklubi tantsutüdrukud.

Port Artur 2 ette püstitatud välitelgis toimuvad täpsuspenalti löömise võistlused, mida juhatab Eesti endine jalgpallikoondislane Meelis Rooba. Välitelgis on üleval jalgratta treeningpukk, kus huvilised saavad sõita võidu jalgrattur Janek Tombakuga.

Kogu üritust juhib Sepo Seeman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles