Andekas laps annab kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Andekas laps 2009".
"Andekas laps 2009". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Zonta klubi president Raja Õnnik annab projekti “Andekas laps” stipendiumid üle pühapäeval kell 12 Kuninga tänava põhikooli aulas, avalikul üritusel esinevad noored lauljad, tantsijad, muusikud.


Sel aastal annab klubi tublidele ja hakkajatele õpilastele 11 stipendiumi, arvestades taotluses esitatud soove.



Stipendiaadid on Sille Loo Vanalinna põhikoolist, Laur Juhan Luuk, Osvald Leidur ja Kadi-Ingrid Lilles Sütevaka humanitaargümnaasiumist, Markus Monak ja Rebeka Elmi Kuninga tänava põhikoolist, Tauno Tamm ühisgümnaasiumist, Isabel Arula Paikuse põhikoolist, Hendrik Tamm Rääma põhikoolist, David-Filip Popov Vene gümnaasiumist ja Kadri Rea Tihemetsa põhikoolist.



Huviharidust toetava projekti “Andekas laps” raames on Pärnu Zonta klubi andnud stipendiume 2000. aastast, tänavu 11. korda. Stipendiumifondi koguneb raha klubi heategevusüritustel ja annetustest. Toetuse saajad kinnitab klubi üldkoosolek taotlused läbi vaadanud projektitoimkonna ettepanekule tuginedes. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles