Airi Ojamets ja Superstaari-Kaidi tegid ühisloo

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Ojamets
Airi Ojamets Foto: Peeter Langovits

Värvika lauluoskusega kuulajaid üllatanud «Eesti otsib superstaari» osaleja Kaidi Feldmann ja laulja Airi Ojamets panid hääled ühte patta. Selle tulemusena jõudis täna raadiotesse singel «Naised on hoos».



Tegu on energilise ja lõbusa kantrilooga, mille lindistamist on ette valmistatud juba üle poole aasta. Elu24.ee uuris välja, kuidas pala valmis ja lauljannade koostöö sujus.


Kelle poolt tuli idee?
Airi: Hakkasime kunagi Kaidiga msn-is arutama, et võiks midagi koos teha ja ühel päeval Kaidi helistaski, et nüüd on lugu valmis – hakkame aga lindistama.

Kaidi: Meelis Leis ütles mulle kunagi naljatades, et kui ma «Superstaari» saate kinni panen, siis ta kirjutab mulle ja Airi Ojametsale dueti.

Kui stuudiovoorust välja langesin, ei saanud ma enam seda mõtet peast ning küsisin Meelise käest, et kas selline asi oleks ikkagi teostatav.

Meelis oli päri ja pidin ainult Airilt nõusoleku saama. Helistasin talle, rääkisin asja ära ning sain positiivse vastuse

Airi: «Jah» tuli lihtsalt, sest lugu oli kohe hea tempo ja meeleoluga, selline vallatu lugu.

Kuidas koostöö sujus?
Kaidi: Koostöö sujus suurepäraselt. Kuna olen juba aastaid olnud Airi fänn, oli mul väga põnev kõike seda teha. Airi on väga soe ja lõbus inimene ning selletõttu sujus kõik väga ilusti.

On veel ühiseid laule plaanis?
Kaidi: Plaanis on nüüd veel sama loo inglisekeelne variant ja võib-olla ka video.

Airi: Kui mõni hea lugu välja pakutakse, siis miks mitte. Kaidi ise on nii lahe, sõbralik, positiivne ja energiline inimene. Oleme kohe ühel lainel, nii muusika kui temperamendi poolest.


Airi ja Kaidi lõbusat singlit «Naised on hoos» saad kuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles