Hollywood plaanib läbikukkunud filmidest teha kassahitid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Red Sonja» reklaamplakat
Filmi «Red Sonja» reklaamplakat Foto: Wikipedia.org

Hollywoodi produtsendid ja režissöörid plaanivad läbikukkunud filmidest teha uusvariandid, millest saaksid kassahitid.

Filmitegijatel on plaanis kätt proovida selliste «läbikukkujatega» nagu «The Shadow», «Red Sonja», «The Black Hole», «Overboard», «Dune», «Real Genius» ja «Red Dawn», kirjutab Independent.

Peaosadesse loodetakse palgata tänapäeva kuumimad staarid.

Kriitikute sõnul peetakse Hollywoodis originaalseid ideid liiga riskantseteks ja selle tõttu pöördutakse vana ning läbiproovitu juurde tagasi.

Filmitegijate arvates saab halva filmi paari lihtsa võttega kassahitiks muuta.

«Hollywoodi filmitegijad ei saa võtta selliseid riske nagu sõltumatud filmitegijad. Hollywoodis stuudiod peavad olema kindlad, et nad oma investeeringud mitmekordselt tagasi saavad,» selgitas filmimaailma telgitagustega kursis olev Leo Barraclough.

1994. aastal valminud filmi «The Shadow» uusversiooni režissööriks saab Sam Raimi ning «Red Sonja» uusversiooni peaossa on kinnitatud juba Megan Fox. Originaalfilmis olid peaosatäitjad Brigitte Nielsen ja Arnold Schwarzenegger.

Uue «Overboard» filmi peaosas saab näha Jennifer Lopezi. Režissöör David Lynchi 1984. aastal valminud ja läbikukkunud kosmosefilmi «Dune» teeb uuesti režissöör Pierre Morel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles