Grillimishuvilisi oodatakse mõõtu võtma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Korraldajad ootavad Viljandimaa grillimishuvilisi endast teada andma, et 15. mail Kõpus selgitada maakonna paremad.


Grillimise maakondlikud meistrivõistlused peetakse tänavu kõikides Eesti maakondades. Sarjas «Eesti meistrivõistlused grillimises - Grillfest» 15 maakonnas ja suurel lõppvõistlusel osaleb ligemale 400 võistkonda.

Viljandimaa grillimisvõistlused peetakse laupäeval, 15. mail kell 10 Kõpu alevikus. Igal maakondlikul võistlusel saab osaleda selle maakonna omavalitsustega võrdne arv võistkondi, lisaks teevad kaasa korraldava omavalitsuse ja Eesti grilliliidu külalisvõistkonnad.

Viljandimaal küpsetavad kuni 15 võistkonda töid kahes voorus: esimeses tuleb valmistada maitsestamata searibi ja seejärel fantaasiaroog.

Eripreemia pälvib fantaasiavoorus parimana oma rooga esitlenud võistkond. Võistluse ribi- ja fantaasiavooru võitjad esindavad maakonda üleriigilisel lõppvõistlusel 12. juunil Türil. Võistlustöid hindavad Eesti grilliliidu kohtunikud.

Võistluspäeva jooksul esinevad artistid ja korraldatakse toiduteemalisi publikumänge. Osalemine on võistkondadele tasuta, samuti on publikule tasuta sissepääs.

Esimest korda peetavatel Viljandimaa meistrivõistlusel osalemiseks tuleb osavõtusoovi ja kontaktandmetega e-kiri saata aadressile hannes@temper.ee või viljandimaa@grillfest.ee.

Lisainformatsiooni saab võistlussarja kodulehelt.

Üle-eestilise sarja korraldaja Auris Rätsepa sõnul on grillimisvõistlustele osalema oodatud kõik, kellel on toiduvalmistamise vastu huvi.

Tema sõnul on võistlused vajalikud eelkõige selleks, et inimesed, kes iga päev ei tegutse kokkadena, saaksid näidata ja teistega jagada omandatud oskusi ning ennast arendada.

Samuti saab võistlustelt huvitavaid iseloodud grilliretsepte, mida jagatakse avalikkusega pärast iga võistlust Eesti Grilliportaali vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles