Tipptaseme tantsuklounid teevad Eestis koolitusturnee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy The Clown
Tommy The Clown Foto: promo

Tantsumaailma superstaar Tommy The Clown tuleb aprillikuus Eestisse ning annab koostöös nimeka tantsukoreograaf De Jon RAMPAGE Jonesiga koolitusi üle Eesti.


Kahe tantsulegendi liigutusi saab näha ja ka ise proovida Tallinnas, Tartus, Pärnus ning ka Viljandis. Tommy The Clown, tantsustiili krumping ristiisa on jaganud lava musta muusika superstaaride Snoop Doggi, Will Smithi ning Usheriga ning lisaks sellele esinenud pea kõigis Ameerikas televisioonikanalites, ajalehtedes ning ajakirjades. Lisaks sellele on tema etteasteid näha olnud nii MTV Music Awardsil Larry King Lives, The Tonight Shows ning ka CBS Evening Newsis

«Mul on hea meel, et suutsime tuua Eestisse hetke tantsumaailma absoluutsed legendid,» ütles koolitusi korraldava JJ-Street Dance Company manager Joel Juht. «Kohaliku tantsumaastiku arengu jaoks on see suur samm ning ma luban, et sellise mastaabiga tegijate Eestisse tulek ei jää viimaseks korraks. Tähtis on see, et areng oleks stabiilne ja see toimuks igal pool, sellepärast teevadki Tommy The Clown ja Rampage seekord üle Eestilise koolitamise tuuri.»

Tommy the Clowni assisteeriv Rampage alustas oma koostööd superstaaridega juba 5-aastaselt suurel laval koos M.C. Hammeriga esinedes. Hiljem tegi auhinnatud ameeriklane koostööd Chris Browniga, kelle muusikavideotes teda korduvalt näha võib.

23.-25. aprillini võimalik tantsumaailma legendidega koos tantsida Tallinnas, Tartus, Pärnus ning Viljandis. Tuur algab Tartus, järgmise päeva sihtpunktideks saavad Viljandi ja Pärnu. 25. aprillil saabuvad tantsumehed Tallinna, kus pikk koolitusturnee lõppebki.

«Ühele koolitusele ootame umbes 30 osalist,» ütles Arti Martin, JJ-Street Dance Company pressisesindaja. «Osavõtutasu on 450 krooni.» Koolitusele registreerida ja lisainfot saab meiliaadressil info@jjstreet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles