Poola lennukil hukkunud stjuardessi mälestuvideo pandi Youtube'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hukkunud poola stjuardessi mälestuseks tehti video.
Hukkunud poola stjuardessi mälestuseks tehti video. Foto: Panther Media/Scanpix

Natalia Januszko jõudis saada vaid 22 aastat vanaks. Tema elu sai otsa koos Poola presidendilennuki allakukkumisega läinud laupäeval Smolenskis. Ta on üks neist hukkunutest, kellest keegi ei räägi.



22-aastane Natalia oli üks kolmest lennukil olnud stjuardessist, kirjutab Bild. Kahjuks jäi see lend Tupolevi pardal talle viimaseks.

Youtube'i on nüüdseks üles pandud kolmeminutiline mälestusvideo, mis on kokku seatud rõõmsatujulise ja kauni Natalia piltidest. Bildi hinnangul annab just Natalia näo paljudele ohvritele, kes suures presidendikaotuse leinas peaaegu unustusse on jäänud.

Natalia oli üks seitsmest meeskonnaliikmest, lisaks temale olid lennuki pardal töökohustusi täitmas Arkadiusz Protasiuk, Robert Karol Grzywa, Artur Zietek, Andrzej Michalak ning stjuardessid Justyna Moniuszko ja Barbara Maciejczyk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles