Välisministeerium jagab teavet kojupääsu võimaluste kohta

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa riikide lipud välisministeeriumi ees.
Euroopa riikide lipud välisministeeriumi ees. Foto: Peeter Langovits.

Välisministeerium on ulatanud abikäe Eesti kodanikele ja reisifirmadele ning vahendab lennuliikluse katkemise tõttu hätta sattunud eestlastele infot Eesti poole suunduvate transpordivahendite kohta.

«Kuna liikumisvõimalused on praegusel ajal keerulised, liinibussid ja rongid on suuresti välja müüdud, on Välisministeerium võtnud endale vahendaja rolli, et viia kokku teave liikumisvõimalustest mujat Euroopast Eestisse jõudmiseks ja nende inimeste info, kes otsivad transpordivahendeid,» selgitas välisminister Urmas Paet välisministeeriumi kodulehele koondatava info eesmärki, vahendas ministeeriumi pressiesindaja.

Kui kellelgi on vabu kohti Eestisse suunduvates bussides või autodes, siis palutakse sellest teavitada välisministeeriumi valvekonsulit telefonil +372 53 01 9999.

Täiendavate transpordivõimaluste leidmisest lubatakse teavitada välisministeeriumi kodulehel. Praeguseks on välisministeeriumile pakutud inimeste pealevõtmiseks abi Pariisist ja Brüsselist.

Välisministeerium soovitab jälgida ka oma kodulehti Facebookis ja Twitteris, samuti saab infot Estraveli ja Hansabussi Facebooki lehekülgedelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles