Kas Helen Sürje ja Mart Sander sobiksid tantsusaate õhtujuhtideks?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud Tähtedega saatejuhid Merle Liivak ja Mart Sander
Tantsud Tähtedega saatejuhid Merle Liivak ja Mart Sander Foto: Joosep-Georg Järvemaa

Hetkel käib äge kirgedemöll saate “Tantsud tähtedega“ võimalike osalejate ennustamisel. On neid, keda saate tegijad on valmis saatesse põlvili paluma ja neid kes sinna end iga hinna eest ise sokutaksid.

Tantsustaarideks on palutud nii populaarseid lauljaid, poliitikuid, kui ka toredaid seltskonnategelasi. Oma "jah" sõna on lõplikult öelnud vaid moeguru Arne Niit.

Superstaari-Jana sooviks ka osaleda, kuid tuleb välja, et tema eest võtab otsuseid vastu hoopis produtsent Alar Kotkas. Näib, et Jana osalemine tantsusaates teda ei eruta.

Väidetavalt on pakkumine tehtud ka Liis Lassile, kuid näitsik pole nõus tasuta klouni mängima. Palgaks sooviks neiu kopsakat rahasummat.

 

Saatest on keeldunud soome disainer Ristomatti Ratia. Kuid saatesse kibeleb hirmsasti hoopis äge kasiinode vastane võitleja Max Kaur. Hetkel ei näi tema osalemine siiski reaalsena.

 

Kuid kes võiks olla seekordse tantsusaate säravad õhtujuhid?

 

Kuluaarides sahistatakse, et Mart Sanderile pole võrdset. Kas tõesti? Elu24 lugejate arvates võiks vahelduseks menusaadet värskendada hoopis mõni naljamees.

 

Pakutud on Tarmo Leinatamme, Jan Uuspõldu ning isegi Peeter Oja ning Mart Juurt. Või miks mitte hoopis proovida õhtujuhi rollis trikimees Jürgen Veberit, telenägu Toomas Luhatsit või mõnd populaarset näitlejat?

 

Kaunis paar oleksid kindlasti näitleja Marko Matvere ja ooperidiiva Annely Peebo. Või miks mitte ka Koit Toome ja Helen Sürje?

 

Naiskandidaatidest on enim pakutud näiteks aga Evely Ventslit, Heidy Purgat, Elis Aunastet, Maire AunastetCarola Madist, Lenna Kuurmaad ja paljusid teisi.  

Evely Ventsli paljastas hiljuti seltskonnaveergudel, et tema salasooviks oleks töötada jälle telekaamerate ees. Saate „Kaunitar ja geenius“ juhtimine tundus Evelyle põnev ning tütarlaps sooviks kindlasti kätt proovida ka mõne muusikasaate juhtimisega või kaasa lüüa põneva saate toimetajana.

 

Siiski sahistatakse kuluaarides, et tõenäoliselt saab tantsusaate naisõhtujuhi rolli seekord modell Helen Sürje. Tütarlaps juhtis eelmisel hooajal saadet „Braavo“.

 

Kanal 2 pressiesindaja Heili Klandorf aga kinnitab, et hetkel on kõik otsad veel lahtised. Tema sõnul on osalejate suhtes tehtud vaid taustauuringut, kuid kindlat kutset saatesse polevat veel keegi meie staaridest saanud.

Kes sinu arvates võiksid olla sel aastal saate“Tantsud tähtedega“ säravad õhtujuhid?

 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles