Noored fotokunstnikud avavad ühisnäituse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskuses näeb noorte fotosid.
Noortekeskuses näeb noorte fotosid. Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 24. aprillil kell 16 avatakse Pärnu noorte vabaajakeskuse klubi-kohviku IN seintel Tallinna ja Pärnu noorte fotokunstnike ühisnäitus, mis kannab oma stiililise mitmekesisuse tõttu nimetust "Spekter".


Näituse ühe korraldaja Dago Siimu teatel kajastab näitus noorte fotograafide ettekujutust neid ümbritsevast ja annab ühtlasi ülevaate nende stiilist ja tehnilistest oskustest.

Näituse avamisel mängib elektroonilist alternatiivmuusikat DJ Fat Carlos, kohalviibijatele pakutakse eksklusiivseid suupisteid.

Näitusel osalevad Pärnu noored fotograafid Dago Siim, Meisi Volt, Grete Ulman ja Oliver Moosus Tallinnast.

Kuigi kunstnikud on noored, on enamik neist fotograafiaga pikka aega tegelnud ja nii mõnelgi varasem näituste kogemus. Näitus pakub põnevat läbilõiget noorte fotograafide senisest loomingust.

Pärnu noorte vabaajakeskus kutsub ühtlasi kõiki eri vanuses kunstnikke endast märku andma, sest plaanis on edaspidigi tuvustada laiemale avalikkusele kunsti ja visuaalset sõnumit, mida Pärnu teistes galeriides ei eksponeerita.

"Olgu siis tegu nii-öelda kapis tegutsevate harrastuskunstnike või alles debüteerivate noorkunstnikega, klubi-kohviku IN seinagalerii oleks kindlasti väga hea võimalus oma loomingu esmaesitluseks laiema avalikkuse ees," julgustas Siim.

Noorte fotokunstnike näitus jääb noortekeskuses avatuks 28. maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles