Südamenädal tähtsustab tervislikke eluviise

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla IV korruse liftihallis asuvas infopunktis jagab toitumisteavet Figuurisõprade esindaja Sveta Sapelson.
Viljandi haigla IV korruse liftihallis asuvas infopunktis jagab toitumisteavet Figuurisõprade esindaja Sveta Sapelson. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sihtasutus Viljandi Haigla tähistab südamenädalat, et juhtida inimeste tähelepanu tervislikule toitumisele, liikumisele ja südant säästvatele eluviisidele.


Kõik huvilised on oodatud 19.-25. aprillini Viljandi haiglasse, et teada saada, kuidas hoida oma südant ja väärtustada tervist.


Viljandi haigla pakub südamenädalal kõigile soovijatele võimaluse mõõta terve nädala oma vererõhku ning saada teavet tervisliku toitumise, liikumise ja tervist väärtustavate eluviiside kohta.

Südamenädala infopunkt on avatud iga päev kella 10-12 IV korruse liftihallis. Seal on võimalik tutvuda programmiga «Figuurisõbrad» ja glükeemilist indeksit arvestava toitumisega ning saada informatsiooni valkude ja süsivesikute koos tarbimise kohta.

Neljapäeval kell 10 saab III korruse saalis kuulata tervisliku toitumise loengut.

Sellel aastal on südamenädala peatähelepanu ülekaalulisusel kui ühel olulisele südamehaiguste riskiteguril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles