Oh häda: Kim Kardashian ei sobi kuulsuste alleele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Hollywoodi Kuulsuste allee esindaja sõnul pole seltskonnadaam Kim Kardashianil niipea lootust legendaarsele tänavale oma tähte saada.

Kanye West rõhutas Jimmy Kimmeli jutusaates, et tema lapse ema on igal juhul oma tähte väärt, kuid kuulsuste allee esindaja selgitas, miks seda ei juhtu, vahendab omg!.

«Kuulsuste alleel ei ole reality-staare. Meil pole sellist kategooriat. Oleme rõõmuga valmis kaaluma tõsielutähti pärast seda, kui nad on kandideerinud või võitnud Emmy, Grammy või Oscari. Kaalume neid, kui nad on tõsiseltvõetavad näitlejad või lauljad,» sõnas Martinez.

Kanye West avaldas Jimmy Kimmelile antud intervjuus arvamust, et kuulsuste allee põhimõtted on iganenud: «Inimesed on nii vanamoodsad! Pole mingit põhjust, miks Kim Kardashianil ei peaks olema kuuluste alleel oma täht.»

Martinez kommenteeris: «Ma mõistan, et Kanye armastab teda väga ja see on armas. Kuid Kim ei kvalifitseeru.»

1958. aastal asutatud Hollywoodi kuulsuste alleel on tänaseks 2506 tähte tunnustatud muusikute, näitlejate ja meediategelaste nimedega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles