Keskerakonna pidu Meritonis: Meikar tuli suuskadega, Tarand keeras otsa ringi, noored harrastasid seksmänge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul pidas Keskerakond oma valimispidu Tallinna Meritoni hotellis.

Edgar Savisaare toetajad saabusid peopaigale kella kaheksa paiku õhtul. Daamid olid uhketes õhtutualettides ja mehedki ei jäänud oma šiki välimusega naistele alla. Soengud ja kasukad olid vaat et uhkemadki kui presidendi ballile saabujatel.

Ka skandalist Silver Meikar tõttas koos sõpradega Savisaart õnnitlema, kilekotis kingituseks härra linnapeale kaasas kärtspunased plastmass-suusad.

Õhtu kauneim daam oli vaieldamatult fuktsiaroosasse kleidikesse ja veripunasesse mantlikesse mähkunud riigikogulane ja Keskerkonna vankumatu sõdur Marika Tuus.

Hotelli eest kaarutas taksoga läbi ka Indrek Tarand, kuid kuuldes, et tegu on maksumaksjate raha eest korraldatud kesikute peoga, keeras nördinud mees otsa ringi ja sõitis kiiresti minema.

Samal ajal, kui uhke peoseltskond saabus, harrastasid kõrvalsissepääsu juures noored lustlikke seksmänge.

Silver Meikar tegi siiski täpsustuse kilekotis olnud suuskade kohta

Silver: Meritoni hotell jäi meie teele, kui jalutasime sõpradega Tõnismäelt Kalamajas asuva kohviku Topsi poole. Topsis toimus meie toreda valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik lõbus valimispidu. Kaasas olnud suusad ja muud kingitused olid mõeldud valimisliidu kandidaatidele ja mitte Edgar Savisaarele.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles