Täiskasvanute filmide kuum näitlejanna Anna Polina vastused Elu24 lugejatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Polina
Anna Polina Foto: promo

25. oktoobril toimub klubides Vabank ja BiBaBo aasta seksikaim pidu «Eyes wide shut», kuhu lennutatakse kohale Euroopa hetke kaks kõige kuumemat täiskasvanute filmide näitlejatari– Anna Polina ja Aleska Diamond.

Meelas ja kirglik vene päritolu täiskasvanute filmide näitlejanna Anna Polina vastas Elu24 lugejate küsimustele.

Kuidas Sa tunned end pärast rasket päeva tööl?

Pärast rasket päeva tööl ei jõua ma ära oodata, et võtta kätte oma iPad ja võtta ühendust oma jälgijatega Twitteris. Pärast seda üks väike drink ning seejärel käin koos kolleegidega väljas tantsimas. Võtteplatsil annan endast ära kogu oma seksuaalse energia ning seepärast tahan õhtuti puhata ja lõdvestuda.

Kuidas suhtuvad Sinu igapäevatöösse Sinu pere, sobrad ja sugulased?

Nad on omaks votnud mu karjäärivaliku. Olen õnnelik, et ma olen saanud Dorcelilt täieliku toetuse ning see on see, mis minu pere jaoks on oluline. Ja kui olla päris aus, siis mulle on alati meeldinud olla provokatiivne ning mu karjäärivalik ei olnud eriline üllatus mu lähedastele.

Oled Sa kohanud ka Eesti näitlejatare?

Veel ei ole, ma väga tahaksin! Aga ma olen kuulnud, et Eesti naised on väga ilusad.

On Su enda voodielu sama kuum kui filmides?

Oma eraelus eelistan ma siiski seksida vaid oma mehega, kuid mulle meeldib harrastada domineerivaid seksmänge. Ma arvan, et sellist seksuaalsust nagu ma tavatsen harrastan, tsenseeriksid paljud pornorežissöörid.

Anna Polinat on voimalik täna näha pidutsemas klubides Vabank ja BiBaBo, kus toimub meelierutav maskeraad «Eyes Wide Shut».

Uksed avatakse külalistele 23:00.

Jälgi Annat Twitteris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles