Marko Kiigajaanil puudub huvi eksootiliste koduloomade vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsustaar Marko Kiigajaan hängis linnas koos fotograaf Siimuga
Tantsustaar Marko Kiigajaan hängis linnas koos fotograaf Siimuga Foto: Karli Saul

Tantsustaar Marko Kiigajaan, kes hetkel töötab Revalia tantsukoolis treenerina, on alati suur loomasõber olnud. Buduaar rääkis Markoga koduloomade pidamise teemal lähemalt, uurisime, milliseid koduloomi oli Markol lapsepõlves ning millist kodulooma soovib ta endale tulevikus võtta.

Lapsepõlvekodus Pärnus on Markol alati mitu kodulooma olnud

«Minu lapsepõlvekodus Pärnus on tõesti alati mõni armastatud koduloom olnud. Tavaliselt on selleks olnud koer ja kass ning praegugi on olukord selline, kus mõlemad loomad valvavad kodu ja loovad meile seal meeldiva kodutunde. Meil on seal suur aed ja nad saavad vabalt ringi liikuda. Kõige ekstreemsem koduloom, mis mul olnud on, on rott, kes mulle kingiti, kui veel põhikoolis õppisin,» kommenteerib Marko.

Tallinnas Markol kodulooma pole

«Elan korteris ja leian, et siinsetes tingimustes oleks looma pidamine väga keeruline. Aga kuna olen alati suur koduloomade fänn olnud, siis tulevikus, kui endale maja koos aialapiga soetan, siis kaalun kindlasti koera võtmist. Koer valvab kodu ja on samas ka hea ning ustav sõber.»

Kuigi Markol pole ka kasside vastu midagi, peab ta end pigem koerainimeseks

«Kassid teadupoolest ju ei kaitse kodu, koer on koduloomana väga sümpaatne ja truu abiline.»

Mis aga eksootilistesse koduloomadesse puutub, siis nende vastu Markol huvi puudub

«Pean ausalt tunnistama, et ma ei ole isegi mõelnud selle peale, et mõni eksootiline loomake võtta. Mõned soovivad soetada endale eksootilistelt maadelt pärit lemmikloomi, kuid minul kahjuks see soov puudub,» muigab Marko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles