Kaitseliidu koduleht reklaamis seksikat militaarpidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Tartu maleva veebilehe esikülg.
Kaitseliidu Tartu maleva veebilehe esikülg. Foto: http://tartu.kaitseliit.ee/

Tartu ööklubi Atlantis on leidnud kaitseliidu kodulehekülje näol väärika reklaampinna seksikale militaarpeole. Kaitseväkke või Kaitseliitu kuulumist tõendava tunnistusega ning mundris sisenejad saavad reklaami kohaselt rammusa hinnasoodustuse.

Reklaam rippus üleval veel täna lõunalgi, ent kui toimetus Kaitseliidu Tartu maleva pealikult reklaami kohta aru päris, kadus kuulutus nende kodulehelt kiirkorras.



Tartu maleva juht major Ülar Vomm selgitas, et tegemist oli veebimeistri näpuveaga. Algselt oli Atlantisel soov saada veebilehele linki peokutsele, kuid paraku hõivas see terve esilehe. «Mingisugust küberrünnakut polnud,» kinnitas Vomm.



Varem on üks teine Tartu ööklubi palunud sarnaste ürituste tarbeks Kaitseliidult inventari ning üht-teist on ka antud.



Ehkki ööklubi lubab mundris sisenejale hinnasoodustust, on embleemidega vormiriietuses peoleminek keelatud, sõnas Vomm. Sarnaselt teiste inimestega võivad tegevkaitseliitlased peol käia militaarpoodides müüdava riietusega.



Vomm lisas, et Kaitseliit panustab rohkem siiski isamaalistele üritustele. Järgmine taoline on maakaitsepäev, mida tähistatakse Tartus 23. juunil.



Elu24 ootab oma kommentaariumisse kaitseliitlaste hinnanguid, kas nemad läheksid sellisele peole mundris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles