Indrek Raadik paljastas oma tätoveeringute tagamaad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revaalia ilusalongi avamine. Indrek Raadik
Revaalia ilusalongi avamine. Indrek Raadik Foto: Jelena Rudi

Kolme poja uhke isa ning bändi The Tuberkuloited laulja Indrek Raadik aka Summer on alati suur tätoveeringute fänn olnud.

Indrek rääkis Buduaarile, millised joonistused tema keha täpsemalt kaunistavad ja kuidas suhtuks ta sellesse, kui üks tema poegadest endale ühel hetkel tätoveeringut tahaks.

Tätoveeringuid on Indrekul lausa mitu.

«Paremal käel, rinnal ja seljal on mul tribal-stiilis tätoveering, mille autoriks on tätoveeringute meister Dimon. Eks ma talle ütlesin, mida ma umbes tahan ja siis ta joonistas sellise kujundi minu kehale. Selles mõttes on tegu väga erilise ning ainulaadse tätoveeringuga, et mitte kellelgi teisel sarnast ei ole,» ütles Indrek.

Kuid see pole veel kõik.

«Alguses oligi idee, et rohkem tätoveeringuid ei tee, ühel kehapoolel on ja teisel siis pole midagi. Pärast esimese poja sündi lasin veel sama kehapoole paremale käele tema eesnimetähed jäädvustada. Aga siis sündisid veel kaks poissi ja otsustasime koos Dimoniga nende eesnimetähed vasaku käe siseküljele tätoveerida,» muigas Indrek, et kui tal algul oli vaid üks suurem tätoveering, siis nüüd on tal kokku juba neli tätoveeringut.

Kui aga Indreku poegadest keegi sooviks endale tätoveeringut, siis kuidas isa sellesse suhtuks?

«Alla 18 me sellest ei räägi, pärast seda... Nende otsus, ise teavad,» on Indrek konkreetne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles