Mari Pokinen müüb laadal rariteetseid plaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Pokinen
Mari Pokinen Foto: Jana Solom

Pühapäeval, 3. novembril toimub järjekordne Von Krahli sünnipäevalaat. Teatri näitlejad-kunstnikud toovad pööningutelt ning tagatubadest välja kõige uhkemad ehted ning hilbud, tehnikat ning muud kuldaväärt kraami. Üks laadaline võib tallatakso asemel hoopis uhke neljarattalisega koju veereda.

Muuhulgas on võimalik soetada endale kolm ingliskeelse vahelehega ja sellisel kujul vaid Jaapanis müügil olevat Mari Pokineni albumit «22» (2010) otse autorilt. Kollektsionäärile on see eriti magus kaup.

Samuti müüakse näiteks maha Mac sülearvuti, millel on Jim Ashilevi kirjutanud valmis näidendi «Portselansuits» ja romaani «Ma olen elus olemise tunne».

Meenutuseks - eelmisel Von Krahli laadal müüdi maha Erki Lauri auto!

Lisaks tulevad sel päeval müüki ka übersoodsad piletid eelseisnevatele etendustele («Oh My God», «Bloody Mary» ning «Von Krahli Muinasjutud»). Kuna sünnipäev tähendab ju kingitusi, siis need piletid saab endale meie poolt siusa poolmuidu. Pileteid on võimalik sel pühapäeval (ja ainult sel päeval) sünnipäeva hinnaga omistada endale valvelaua administraatori käest.

Laat toimub pühapäeval, 3. novembril, kell 12-15, Von Krahli Baaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles