Metstötsid karude jututoas

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval, 8. mail kell 12 oodatakse taas kõiki viie- kuni kaheksa-aastasi lapsi Pärnu keskraamatukogu lasteosakonda, et osa saada Karude jututoa tegemistest.


Selle hooaja viimasesse jututuppa on oodata põnevaid külalisi Pärnu Kesklinna lasteaia Metstötside rühmast. Üheskoos püütakse selgust saada, kes on Metstöts, kus ta elab ja miks me üldse tema jälgi peaksime otsima.



Metstötside tundja, Kesklinna lasteaia õpetaja Margit Tõhk on äsja valmis saanud uurimistöö looduses elutsevast Metstötsist ja oskab kõigile huvilistele asja selgitada. Oma raamatus “Metstötsi rajad” räägib Margit Tõhk, kuidas enda soove hoopis ilma rahata, avatud silmade ja vahvate mängude abiga siiski täita saaks.



Jututoas tekkinud toredad mõtted võib iga osaleja värvipliiatseid kasutades paberile joonistada ja olla niiviisi üks uuel nädalal üles pandava väikese pildinäituse kunstnikest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles