Kristina Šmigun-Vähi võttis lapsed ja läks Ameerikasse õppima?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EOK tutvustas järelkasvutiimi «Märka järgnevat põlvkonda» kuuluvaid noorsportlasi. Kristina Šmigun-Vähi
EOK tutvustas järelkasvutiimi «Märka järgnevat põlvkonda» kuuluvaid noorsportlasi. Kristina Šmigun-Vähi Foto: Viktor Burkivski

Endine murdmaasuusataja ja kahekordne olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi pühkis jalgelt Eestimaa tolmu ja suundus väidetavalt USAsse õpingutele.

2010. aastal teatas Kristina, et loobub tippspordist lõplikult ning siiani on ta õppinud Tartu Ülikoolis majandust, vahendab ajakiri Kroonika.

Väidetavalt võtnud Kristina lasteaiast ära ka enda ja oma abikaasa Kristjan-Thor Vähi viieaastase tütre ja õpingutele olevat Kristina läinud koos nii tütre kui ka nende kahe ja poole aastase pojaga.

Kui pere eestkõneleja Kristjan-Thor kummutab info, siis Kristina ema Ruti sõnul on tütar tõesti parasjagu Ameerikas. Rutt siiski ei valgusta, mida Kristina koos lastega Ameerikas täpsemalt tegemas on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles