7 kõige hullumeelsemat iluprotseduuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iluprotseduur
Iluprotseduur Foto: SCANPIX

Veebisait weirdworm.com pani kirja seitse kõige veidramat iluprotseduuri maailmas.

1. Maomassaaž

Mõnda aega tagasi masseeris iisraeli meest rinnakas kesk-aasia kaunitar, kuid talle sellest ei piisanud - puudu oli hunnik soomuselisi, sisisevaid roomajaid. Nii sündis maomassaaž.

Põhja-Iisraelis pakub Ada Barki Spa 70 dollari eest massaaži, milles pannakse inimese seljale kuus mürgitut madu ja lastakse neil kogu stress lihastes ja liigestes «ära roomata». Omaniku väitel peavad kliendid pärast esialgsest hirmust üle saamist protseduuri äärmiselt rahustavaks.

2. Rinnapiimast seep

Mitmeid aastaid on ühiskond teadlikult ignoreerinud keskkonnateadlike «Võitlusklubi»-fännide veidraid fetišeid, mille turg aina kasvab. Kuni ajani, mil internetti ilmusid juhised inimese rinnapiimast seebi tegemiseks.

Kas rinnapiimal on tõestatud parem toime nahale kui tavalisel seebil? Ei. Kuid millal on faktid takistanud inimestel lollustega tegemast? Vähemalt on veebilehel, kust pärineb algne fetišiseebi valmistamise retsept, hoiatatud inimesi võimalikest keemiliste lahuste ja toorete pastöriseerimata piimatoodetega käitlemisega seotud ohtudest.

3.  Teolimakosmeetika

Tundub, et oleme keskajast teinud täisringi, et taaskord kasutame naha vigastuste tervendamiseks lima, alates aknest, venitusarmidest kuni tuhmi jumeni. Kui su näol on midagi viga, siis orgaanilise kosmeetika firma Bohemia Style'il on sind ootamas terve kollektsioon Snail Serum tooteid.

Tooted põhinevad tšiili teo Helix aspersa muller eritistel, mis nahka maagiliselt taastavad «tänu ebatavalisele looduslike koostisosade kombinatsioonile». Nende koostisosades mainib lehekülg ka «proteiine ja vitamiine», mis «pehmendavad nahka». Teolimatoodete keskmine hind jääb 70 dollari kanti.

4. Härjaluuüdišampoon

Lõpuks ometi toode, mis lubab su juuksed teha nii tugevaks nagu härjal, kellelt pärineb selle olulisem koostisosa!Sest nii need tooted ju töötavad - kui kasutad mingit loomaosa oma kehal, siis see imeväel transformeerib sellele alale looma vastavad omadused.

Brasiiliast pärit härjaluuüdišampoon Tutannol lubab terveid lokke tänu imelistele veisevedelikele, eeterlikele õlidele ja puuduvale soolasisaldusele.

5. Näohooldus kullaga

See hooldus peaks endast kujutama kullast 24-karaadiste lehtede näole asetamist, millele järgneb õrn näomassaaž. Hetkel on see saadaval Mar-a-Lago keskuses Palm Beach'il, kuid hinda pole avalikustatud, nagu ka selle ohte tervisele.

Kas olete näinud James Bondi filmi «Kuldsõrm»? Seal on Shirley Eaton kaetud üleni kullavärviga, mis põhjustab tal epidermaalset lämbumist ja ta sureb. Lühidalt öeldes ei saanud ta nahk hingata. Inimese nahk on tegelikult keha kõige suurem organ ja vajab samuti hapnikku, mida läbi kullakihi on arvatavasti üpris raske omandada.

6. Maomürgikreem

2006. aastal väljastas Sonya Dakari kliinik ultraluksusliku nahahooldustoodete kosmeetikasarja, kus üks olulisemaid koostisosi on maomürk.
Syn-ake nimeline sünteetiline maomürk on mõeldud takistama lihaste kokkutõmbeid näos ning andma sellele tervema, noorema välimuse. Lihtsamalt öeldes - see halvab sind kaelast ülespoole.

7. Juuksehooldus pullispermaga

Inglismaal on uus kuum juuksehooldus, mis tähendab veisesperma hõõrumist oma juustesse. Siiani pakub seda veidrat hooldust vaid üks salong. See maksab veidi alla 100 dollari ja võtab aega umbes 45 minutit.  Väidetavalt on juuksed pärast hooldust säravad ja pehmed nagu sulavõi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles