«Mis? Kus? Millal?» kolmandas eelmängus võitsid televaatajad 6:3 Igor Habali võistkonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?» 3. saade, Igor Habali võistkond
«Mis? Kus? Millal?» 3. saade, Igor Habali võistkond Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna Kanal 2 eetris olnud mälumängusaates «Mis? Kus? Millal?» võitsid televaatajad 6:3 Igor Habali võistkonda. Eriti põnevaks kujunes saate lõpp, mil Habali võistkond üritas lausa neli minutit järjest ühele küsimusele vastust leida.

Noorel ja andekal mälumängijal Igor Habali tuli tänases mängus vastu võtta kibe kaotus - televaatajad seljatasid tema võistkonna 6:3. Tarkade komistuskiviks sai pensionär Mersine Nobeli küsimus pildi kohta, kus oli reastatud hieroglüüfid. Nobel tahtsi teada, mis eesmärgil on need hieroglüüfid taoliselt reastatud. Targad otsisid vastust nii numbritest, aastaarvudest kui ka tähtedest ning kasutasid ära nii oma varem teenitud kaks lisaminutit kui ka laenuminuti. See neid aga edasi ei aidanud, sest lihtne vastus, et tegemist on nägemiskontrolli tabeliga, turgatas Andres Anvelti pähe alles siis, kui Targad olid oma ametliku vastuse andnud. Televaatajate huvide kaitsja Kalev Vapper valis selle ka saate parimaks küsimuseks ja Mersine Nobel Iide külast võitis 700 eurot.

Täna mängis televaatajate vastu mälumängu EM hõbeda, viiekordse «Kuldvillaku» võitja ja käesoleva aasta mälumängumeistri Igor Habali võistkond, koosseisus ajakirjanik Kärt Anvelt, filmilavastaja Peeter Simm, riigikogu liige Andres Anvelt, tõlkija Mart Rummo ja ettevõtja Allan Kaldoja.

Järgmisel nädalal on võistlustules mälumängija ja Riigikogu liikme Andrei Korobeiniku võistkond, kus mängib kaasa ka Riigikogu esimees Ene Ergma.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles