Galerii: Kirjanik Allan Keiani värske krimipõneviku raju esitlus Apollos

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 14. novembri õhtupoolikul esitles Solarise Keskuse Apollo raamatupoes krimikirjanik Allan Keian oma uut põnevikku «Kuidas rikkaks jääda?».

Esitlusel lendasid kuulid ja pritsis verd.

Vaata pilte!

Verd tarretama panevalt otse toob Allan Keiani värske teos «Kuidas rikkaks jääda?» meieni mõtlemapaneva loo ühe noore mehe meeletust elujanust ja kinnisideeks kasvanud enesekehtestamiskirest. See on järg teosele «Kuidas rikkaks saada».

Tõelisele krimitrillerile kohaselt rullub lugejate ees lahti koguni külmavärinaid tekitavalt avameelselt kirjeldatud sündmuste jada, mis kõneleb üliohtlikest eluseikadest, ühiskonna tegelikust julmusest, halastamatust allmaailmast ning viimasest napilt põgenemisest.

«Uus raamat sai väga filmilik. Minu kindel nägemus kaasaegsest kirjandusest on, et üks väärt põnevusromaan peab suutma mistahes hea märulifilmiga täiesti võrdväärselt konkureerida,» avaldab juba neljanda raamatuga maha saanud noor autor enda kindla seisukoha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles