Brittany Murphy ja tema abikaasa surid mürgitamise tagajärjel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brittany Murphy ja Simon Monjack 2008. aasta veebruaris
Brittany Murphy ja Simon Monjack 2008. aasta veebruaris Foto: SCANPIX

Nelja aasta eest surnud 32-aastase näitlejanna Brittany Murphy surmaga seoses kerkisid esile uued kahtlused.

Näitlejanna bioloogiline isa Angelo Bertolotti lasi sõltumatus laboris uurida Murphy juukseid ja nendest leiti rotimürgile omaste raskemetallide jälgi, vahendab ABC News.

Labori paberites on väidetavalt kirjas, et «näitlejanna kuklalt võetud juuksekarvadest leiti kümme erinevat raskemetalli, mille norm oli tunduvalt kõrgem Maailma Tervishoiuorganisatsiooni soovitatust». Labor märgib, et selliseid aineid leidub kõige sagedamini rotimürgis ja putukamürkides, ja järeldab: «Kui välistame võimaluse, et doonor puutus nende raskemetallidega kokku üheaegselt ja kogemata, siis oleks ainus loogiline seletus, et need toksiinid manustas talle kolmas isik arvatavalt kriminaalsete kavatsustega.»

Bertolotti ütles teisipäeval saates «Good Morning America»: «Mul on tunne, et siin on tegu mõrvaga. Jah, see oli mürk. Ma tean seda.»

Murphy abikaasa Simon Monjack leidis naise surnukeha 2009. aasta detsembris. Los Angelese koroner märkis naise surma põhjuseks kopsupõletiku, aneemia ja retseptiravimite mürgistuse.

Los Angelese maakonna koroneri esindaja ütles väljaandele Us Weekly: «Me pole näinud laboriuuringute tulemusi, mille tema isa tellis eralaborilt. Meie lahangutulemus on kehtiv. Meiega pole sel teemal ühendust võetud.»

Bertolotti on alati oma tütre surma asjaolusid kahtlaseks pidanud. 2012. aasta jaanuaris andis ta sisse hagi, et saada enda käsutusse Brittany juukseid, et neid iseseisvalt testida.

Kummaline on ka see, et Murphy abikaasa suri sarnastel asjaoludel viis kuud pärast naist. Tema surma ametlikuks põhjuseks on kopsupõletik ja aneemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles