Galerii: kevadised moetuuled Embassy of Fashion moestuudiost

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Järvsoo kollektsiooni esitlus Hobusepea moestuudios 07.05.10
Aldo Järvsoo kollektsiooni esitlus Hobusepea moestuudios 07.05.10 Foto: Jaana Nõu

Reedel, 7. mail esitlesid värskeid kevad-suviseid kollektsioone oma värskelt renoveeritud Hobusepea moestuudios Ketlin Bachman-Põldroos, Natalia Lill, Riina Põldroos ja Aldo Järvsoo. 

Eesti moe neli saadikut - Aldo Järvsoo, Riina Põldroos, Ketlin Bachmann-Põldroos ja Natalja Lill, on kokku kogunenud ühise nime alla Embassy of Fashion. Tallinna vanalinnas, Pika tänava nurgal, aadressil Hobusepea 2, asub nelja moelooja ateljee, kus ristuvad šikaarne kõrgmood, väärt eesti disain ja iga kunstniku isikupärane stiilitunne ning maailmataju.  

Embassy of Fashion avas oma uksed uusi kollektsioone tutvustava ateljeeshowga Botanic Poetry.

Vaatemäng oli kevadiselt kasvav, tuulena lendlev, lillena särav – puhas moepoeesia! Aldo säravad mustrimängud, Riina haprad jumalannakleidid, Ketlini romantilis-sürreaalsed visioonid ja Natalja art deco kaleidoskoop.

Neljale suurepärasele disainerile sekundeeris ehtekunstnik Tanel Veenre, kes tõi selle sündmuse puhuks välja spetsiaalse ehtekollektsiooni. Hõbedat, kive (lihvitud klaasist rubiinideni!) ja moodsaid vaike sünteesiv seeria on saanud tõuke veealusest eedeni-aiast – sealsetest unenäolistest vormidest ja uskumatult eredatest värvidest.
 

Õdus moeateljee oli puupüsti moehuvilisi täis. Valitses sundimatu ja kammerlik õhkkond, kevadiselt helge ja õhuline.

Läbivalt oli mingi haldjalik noot sees kõigil kunstnikel. Kollektsioonides leidus nii glamuurse siluetiga maani õhtutualette, kui ka kergemaid nö koolilõpu-kleidi visioone.

Show toimus reaalselt sellesama koha peal, kus need kleidid ka sündisid - catwalk´i punasel vaibal on tavaliselt hiiglaslik õmbluslaud ja publiku toolide asemel on umbes viisteist suurt õmblusmasinat.

Peale moeshowd jätkus õhtu hoogsa diskoga, plaate keerutas Heivi Saaremets.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles