Aasta ilulooja on fotograaf Maiken Staak

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kuulutati Lennusadamas toimunud ajakirja Anne & Stiil galal esmakordselt välja Aasta Naise tiitel, mille pälvis Reet Aus.

Juba kolmandat korda anti välja ka Ly Ranne fondi auhind Ilulooja, mille laureaat valiti tegusate moefotograafide, stilistide, meigikunstnike, modellide ja moelavastajate seast. Aasta 2013 Ilulooja on fotograaf Maiken Staak!

Eelnevatel aastatel on Ly Ranne fondi auväärse auhinna pälvinud moedisainer Karolin Kuusik ja meigikunstnik Mammu (Maris Rätte).

Moefotograaf Maiken Staak: Olen auhinna üle loomulikult väga õnnelik, kuid et pildid õnnestuks on vaja ikkagi ka väga head koostööd stilistide, meikarite ja moekunstnikega. Mina üksinda ei loo ju tegelikult midagi.

See, et mind pärjati Anne & Stiili Ilulooja tiitliga, tuli mulle suure üllatusena. Tegelikult teen ju vaikselt oma tööd iga päev ja... Sest inimesed, kes selle tiitli on enne võitnud on ju ikkagi Eesti parimad olnud. Mammu ja Karolin ja... Nemad on ju seda tööd ikka väga kaua teinud. Mina ennast ei pea eriti kauaaegseks tegijaks. Aga selle auväärse tiitli eest olen küll väga tänulik.

Vaata videolõiku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles